Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شاه محمدپور،مشاور امور خانواده گفت: خانواده‌ها می‌توانند از طریق ایجاد گروه‌های خانوادگی در فضای مجازی ارتباط خود را پابرجا نگه‌دارند تا بتوانند در شرایط فعلی ارتباط اجتماعی خود را حفظ کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شاه محمدپور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به اینکه باید شرایط فعلی کرونایی را بپذیریم، اظهار کرد: هر فرد در جایگاه یک شهروند باید به وظیفه خود در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر شهروند با تشریح عوارض ویروس کرونا برای خود می‌تواند شرایط فعلی را درک و از ابتلای خود و دیگران به این بیماری پیشگیری کند.

مشاور امور خانواده ابراز کرد: اکنون که در تعطیلات عید هستیم باید بیشتر فاصله اجتماعی را رعایت کنیم؛ چراکه مشخص نیست کدام یکی از افراد ناقل این بیماری هستند.

وی بیان کرد: مشکل اصلی در شرایط کنونی این است که بسیاری از افراد همچنان وجود این ویروس را باور نمی‌کنند بلکه باید بدانند این بیماری مختص به یک فرد نیست و شامل همه می‌شود‌؛ مطمئنا اگر فردی با بی احتیاطی موجب مبتلا شدن فردی به ویروس کرونا شود، حق الناس به گردن او خواهد بود.

شاه‌محمدپور عنوان کرد: اگر هر فردی تعطیلات ایام عید را برای خود به طور صحیح برنامه‌ریزی کند قطعا از مبتلا شدن خود و دیگران به ویروس کرونا جلوگیری می‌کند و شاهد مرگ افراد توسط این ویروس نخواهیم بود.

والدین برنامه‌ای تحت عنوان انجام کار مفید در ایام تعطیلات ترسیم کنند

وی ادامه داد: والدین باید برنامه‌ای تحت عنوان انجام کار مفید در ایام تعطیلات برای فرزندان خود ترسیم کنند و لیست امورات را بنویسند تا برنامه‌ریزی دقیق انجام دهند؛ افراد می‌توانند از طریق مطالعه در روزهای تعطیل و انجام کارهای عقب افتاده برنامه‌ریزی جامع انجام دهند.

مشاور امور خانواده گفت: افراد علاوه بر برنامه زمان‌بندی باید در این ایام برنامه غذایی صحیح تعریف کنند تا در شرایط کنونی که تحرک کمی دارند، از سلامتی کامل هم برخودار باشند؛ والدین و فرزندان می‌توانند انجام ورزش در منزل را جایگزین کنند تا از عدم فعالیت بدنی، آسیب نبینند.

وی تصریح کرد: متاسفانه در جامعه ما فقط بازی برای کودکان و جوانان تعریف شده است اما باید در شرایط کنونی که همه افراد بیشتر وقت خود را در منزل می‌گذرانند، انجام بازی مفید و آموزنده برای همه اعضای خانواده طراحی شود.

شاه‌محمدپور ابراز کرد: والدین می‌توانند از طریق هم فکری با فرزندانشان بازی‌های جدید خلق کنند و به آن‌ها بگویند اکنون که در این شرایط هستیم به نظر شما انجام چه بازی می‌تواند مفید باشد، که همین گفت‌و‌گو باعث خلق بازی جدید و آگاهی فرزندان از اینکه این برهه از زمان هم خواهد گذشت، می‌شود‌.

این مشاور خانواده درباره نحوه کاهش استرس فعلی فرزندان، گفت: با آگاهی فرزندان از اینکه این برهه از زمان گذرا خواهد بود می‌توانیم از استرس کنونی نوجوانان و جوانان بکاهیم.

وی ادامه داد: پس از انجام برنامه‌ریزی موضوع بعدی مدیریت صحیح است که اولین کار باید تغییر باورهای غلط به سمت باورهای درست انجام شود که از طریق منابع اطلاعاتی مناسب امکان‌پذیر است.

شاه‌محمدپور بیان کرد: تغییر باورهای غلط زمانی اصلاح می‌شود که بدانیم منبع اطلاعاتی صحیح وزارت بهداشت است تا از این طریق از استرس و اضطراب کنونی افراد کاسته شود؛ ارتباط دوستانه بین افراد نباید موجب بیان اطلاعات غلط بهداشتی در شرایط فعلی شود بلکه باید این ارتباط موجب ارجاع به مرجع صحیح شود.

وی تصریح کرد: خانواده‌ها می‌توانند از طریق ایجاد کردن گروه‌های خانوادگی در فضای مجازی ارتباط خود را پابرجا نگه‌دارند تا بتوانند در شرایط فعلی ارتباط اجتماعی خود را حفظ کنند.

مشکل جامعه ما عدم پذیرش برنامه‌ریزی درست است

مشاور امور خانواده اضافه کرد: نوجوانان می‌توانند طبق چارچوب قوانین استفاده از فضای مجازی با افراد فامیل گروه‌های دوستانه تشکیل دهند و با به اشتراک گذاشتن بازی‌های فکری اوقات فراغت خود را پر کنند.

وی تاکید کرد: انجام صله رحم در شرایط کنونی امکان پذیر نیست و حفظ جان از واجبات است و اکنون بهترین کار در راستای حفظ جان خود و پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا، انجام پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و محدودیت‌ها است.

این مشاور اذعان کرد: کارشناسان رسانه باید کارگروه تشکیل دهند تا در شرایط کنونی که بیان می‌کنند هزینه ساخت فیلم جدید ندارند، حداقل اکنون که والدین و فرزندان به طور تمام وقت در کنار هم هستند حداقل برنامه تلویزیونی مناسب از انبار اطلاعاتی ایجاد شده قبلی پخش کنند.

شاه محمدپور ادامه داد: عجیب است که مسئولین مربوطه آمار تردد حتی موتورسیکلت‌ها را دارند اما برای نوجوانان و جوانان جامعه که در شرایط کنونی در منزل به سر می‌برند برنامه‌ریزی مفید رسانه‌ای انجام نمی‌دهند.

وی ابراز کرد: مشکل جامعه ما عدم پذیرش برنامه‌ریزی درست است؛ چراکه مسئولین و مدیران مربوط به رسانه می‌توانند با تشکیل یک کارگروه پنج نفری هم برنامه‌ریزی مطلوب ‌ترسیم کنند.

مشاور امور خانواده در پایان گفت: متاسفانه با کم کاری برخی از افراد مسئول، غم و غصه عضوی از اعضای یک خانواده ایرانی شده است اما برای برطرف کردن این مشکلات راه حل وجود دارد که باید رسیدگی شود؛ چراکه توجه به مشکلات هزینه کمتری از خسارت‌های وارده پس از ایجاد آسیب در جامعه دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مشاور امور خانواده توانند از طریق شرایط کنونی ویروس کرونا برنامه ریزی شرایط فعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق

سهراب کمری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مرز بین المللی مهران از بین ۳۸ گمرک، منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری رتبه نهم صادرات کالا را به خود اختصاص داد.

سرپرست گمرکات استان گفت: سال گذشته یک میلیارد و ۱۷۷ میلیون و ۱۱۹ هزار دلار کالا از مرز مهران به کشور عراق صادرشده است و پیش بینی می‌شود این میزان امسال به ۳ میلیارد دلار افزایش یابد.

کمری افزود: روزانه ۷۰۰ کامیون کالا در این مرز تردد می‌کنند.

وی اضافه کرد: بیشتر کالاهای صادراتی، میوه و تره بار، محصولات پلاستیکی، وسایل سرمایشی و گرمایشی، تولیدات نیروگاهی، مصالح ساختمانی و آهن آلات است.

مسیر ۱۰ کیلومتری شهر مهران به سمت مرز، این روزها مملو از کامیون‌هایی است که تولید ایرانی را به کشورعراق صادرمی کنند.

کد خبر 6100152

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی اردبیل
  • انجام ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند